SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

İnternet çağıyla beraber markalar ve işletmeler için rekabet ortamı çeşitlendi.

Tek bir yere bağlı geleneksel pazarlara alternatif olarak, çok daha kolay ve erişilebilir olan e-ticaretin pazar hacmi günden güne artmakta. E-ticaretin bu kadar yaygınlaşması, marka ve şirketlerin pazardaki yerini koruması ve büyümesi için sosyal medyanın kullanımını zorunlu kıldı. Sosyal medyanın verimliliği ancak sosyal medyanın doğru kullanımıyla mümkündür. Sosyal medyanın doğru kullanılması sosyal medya yönetiminin işleyişinin profesyonellerce idare edilmesiyle olur.

Sosyal medya yönetimi, markaların ve şirketlerin internetteki görünen yüzü olan sosyal medya hesaplarında (Facebook, Twitter, Instagram) kendine has ifade biçimiyle (yazılı veya görsel) hangi paylaşımların ne sıklıkla yapılacağını, takipçilerle nasıl iletişim kurulacağını, beklenmedik durumlarda nelerin yapılıp, hangi uygulamaların devreye sokulacağının stratejisinin belirlenmesidir. İyi bir imajın yansıtılması çok önemlidir. Çünkü kötü bir imaj yaratıldığı takdirde bunun iyiye çevrilmesi çok zor olup satışlarınızın olumsuz anlamda etkilenmesi tehlikesi söz konusudur. Dolayısıyla sosyal medya yönetiminin doğru kullanılması marka ve şirketlerin zihinlerde doğru inşası için hayati önem taşımaktadır.

Teklif Talep Formu

Bizimle iletişime geçmek için lütfen formu eksiksiz doldurun.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu gereği; kişisel verilerinizi girmeden önce aşağıdaki Aydınlatma Metnini okuyunuz.

Kişisel verilerimin bilgilendirme metninde belirtilen amaçlarla işlenmesine ve aktarılmasını ayrıca Softech Teknoloji ve Danışmanlık'ın tüm kampanyalarından haberdar olmak için elektronik ileti gönderilmesini kabul ederim.

İletişim formu doldurarak tarafımıza göndermiş olduğunuz kişisel verileriniz Softech Teknoloji ve Danışmanlık tarafından iletişim ve reklam faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla işlenmektedir. Detaylı bilgi ve haklarınızı içeren aydınlatma metnine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

KVKK Aydınlatma Metni